Aanmelden

Kennismaken en aanmelden

Heeft u interesse in een rondleiding door onze school? Neem gerust contact met ons op zodat we een persoonlijke afspraak met u kunnen maken. Tijdens deze afspraak wordt u rondgeleid door de directeur van ons Kindcentrum en heeft u de gelegenheid om met de directeur in gesprek te gaan en, onder het genot van een kop koffie of thee, al uw vragen te stellen.

 

Aanmelding van kinderen

Door middel van het invullen en inleveren van het aanmeldingsformulier laat u aan ons weten dat u uw zoon of dochter graag naar Kindcentrum De Ontluiking wilt laten gaan. Wanneer wij het formulier ontvangen hebben laten we u weten wat de verdere stappen zijn. We staan daarbij stil bij het intakegesprek en de kennismaking voor u en uw kind met de nieuwe groep en de nieuwe pedagogische medewerkers en groepsleerkrachten.

Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden, bij ons op komen halen of kunnen we per mail naar u opsturen. Het ingevulde formulier mag per mail of per post terug gestuurd worden. U mag het formulier ook afgeven bij de school.