Huis73 schoolBIEB

Mijn naam is Dennis Termorshuizen en ik werk voor Huis73, als leesconsulent. Ik ben, samen met een enthousiast team vrijwilligers, verantwoordelijk voor de schoolBiEB van De Ontluiking. Ik geloof dat ieder kind een positieve leeservaring kan hebben en ik bied daarbij graag de helpende hand. Zowel door advies op individueel niveau als door leesbevorderende activiteiten voor de hele klas. Een greep uit de mogelijkheden: boekpromotie, een boekenproeverij, creatief schrijven, leesgesprekken met individuele leerlingen maar ook teamtrainingen op het gebied van leesbevordering.

De leerlingen worden automatisch (en gratis) lid van de schoolBIEB en krijgen een speciaal bibliotheekpasje, wat op school bewaard wordt. Hiermee kunnen zij boeken lenen om op school en thuis te lezen.

(Voor)lezen verruimt je blik op, en je kennis van de wereld. En.... als je vaak leest word je vaardiger in het lezen. Als je vaardiger bent, wordt lezen leuker. En als je lezen leuker vindt, ga je vanzelf nog meer lezen. Deze positieve leesspiraal gun ik iedereen. Heeft u vragen, of wilt u graag advies voor uw kind, mail me gerust via  dennistermorshuizen@huis73.nl