BSO 'Bij Suus & zo'

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunnen de kinderen na schooltijd terecht bij Suzanne van der Schot met haar BSO "Bij Suus & zo" van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Het is een gezellige, kleinschalige en flexibele opvang, met veel ruimte en aandacht voor elk kind.

Een plek waar je na school heerlijk kunt spelen, creatief en sportief bezig kan zijn. Met altijd hetzelfde & ervaren team van begeleiders, Suzanne en Sander.

Ook incidentele opvang is mogelijk, dus je hoeft niet ingeschreven te zijn om eenmalig opvang te regelen. Wanneer er nog kindplaatsen over zijn voor die dag, kan het zelfs nog op de dag zelf geregeld worden.

Ook tijdens alle vakantie- en studiedagen is de BSO geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Vakantiedagen zijn per dag af te nemen. Tijdens deze dagen maken we er echt een feestje van: veel creatieve activiteiten en lekker sporten, maar natuurlijk ook lekker chillen in de zithoek met b.v. een leuke film erbij. Andere activiteiten die we zoal doen in de vakantie: lasergamen, samen koken & bakken, Justdancen op groot digibord, hutten bouwen, waterpret etc.

BSO "Bij Suus & zo" is een geregistreerd bedrijf en komt dus ook in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Suzanne:

06-26972628 of per mail: bijsuusenzo@hotmail.com. Voor meer informatie zie ook de website: www.bijsuusenzo.nl